JUTRO V TABORU
CERKEV SV. JURIJA
TABOR S PTIČJE PERSPEKTIVE - P. STROUHAL
VZPETINE NAD TABOROM - U. LEDINEK
SONCE ZLATI SPODNJO KAPLO
POGLED IZ OJSTRIŠKE VASI
STRAŽARJI KRVAVICE IN ČEMŠENIŠKE PLANINE
TRAVNIKI OJSTRIŠKE VASI
OBČINA TABOR
.. prav lepa je šentjurska fara, še lepši je šentjurski zvon ..
  • Šolstvo
20. julij 2020
Saša Zidanšek Obreza
RAZPIS ZA SPREJEM IN PODALJŠANJE BIVANJA 2020/2021

Obveščamo vas o objavi javnega razpisa za sprejem in podaljšanje bivanja visokošolskega študija, za študijsko leto 2020/2021.

Rok za oddajo elektronske prošnje za sprejem in podaljšanje bivanja je odprt na spletnem portalu http://portal.evs.gov.si/bivanje/:  od 15. julija do 17. avgusta 2020.

Študenti lahko oddajo elektronsko prošnjo za sprejem ali podaljšanje bivanja na portal eVŠ:
1.s kvalificiranim digitalnim potrdilom se obrazca po pošti ne pošilja, temveč se prošnjo odda v eVŠ do 17. 8. 2020. Po pošti se mora priporočeno poslati ali osebno oddati v času uradnih ur pisarni za študentske domove v visokošolskem središču v Mariboru tiste priloge k prošnji, ki se jih v prošnji označi, da jih bo vlagatelj oddal po pošti (na prilogi mora biti naveden sklic na št. prošnje) ali
2.z uporabniškim imenom in geslom (brez kvalificiranega digitalnega potrdila) se mora podpisan obrazec prošnje, izpolnjene v eVŠ do 17. 8. 2020, s prilogami poslati priporočeno po pošti ali osebno oddati do 21. 8. 2020, v času uradnih ur Pisarni za študentske domove Maribor!, ali po novem
3.z računom avtentikacijske in avtorizacijske infrastrukture AAI-račun (za novince: digitalna identiteta ista s katero ste se vpisali na Univerzo v Mariboru; za študente UM: digitalna identiteta um.si) - obrazca se po pošti ne pošilja, temveč se prošnjo odda v eVŠ do 17. 8. 2020. Po pošti se mora priporočeno poslati ali osebno oddati v času uradnih ur pisarni za študentske domove v visokošolskem središču v Mariboru tiste priloge k prošnji, ki se jih v prošnji označi, da jih bo vlagatelj oddal po pošti (na prilogi mora biti naveden sklic na št. prošnje).

Ob oddaji vloge na portalu eVŠ sledite navedenim navodilom, v zvezi s prijavo. Obvezna so soglasja študenta in družinskih članov k pridobitvi dohodkov v letu 2019 in priložite morebitno dokazilo o višini preživnine, rejnine za leto 2019 ter morebitno dokazilo o pridobljenih dohodkih iz tujine za leto 2019 (ostalo v razpisu). Nepravilno in nepravočasno oddane prošnje na pošto bodo zavržene, zato z oddajo prošnje ne odlašajte do zadnjega dne!

Prošnjo za sprejem oddajo tudi študenti, ki že bivajo v študentskih domovih, a so se med študijskim letom izpisali iz enega programa in vpisali na drug program ali so se zaposlili oziroma bivajo po ekonomski ceni.

Tehnično pomoč pri težavah z digitalnim potrdilom in elektronskim podpisom ter vsebinsko pomoč pri izpolnjevanju prošnje vam nudi Enotni kontaktni center: ekc@gov.si, tel.: 080 2002 (od 7.00 do 22.00 ure med delavniki). Na dodatna vprašanja pa vam bomo prijazno odgovorili v Pisarni za študentske domove Maribor, tel.: 02 228 42 19, Službi za študentske zadeve, tel.: 02 228 42 21, Tajništvu, tel.: 02 228 42 00, umsd@um.si in referatih Študentskih domov Univerze v Mariboru.

Mag. Maja Krajnc Ružič,

direktorica ŠD UM

Vmesnik
Prilagodite vmesnik, da bo lažja uporaba za različne pogoje.
To upodablja dokument v visokokontrastnem načinu.
S tem se dokument prikaže kot bel na črnem
To lahko pomaga tistim, ki imajo težave pri obdelavi hitrih premikov zaslona.
To naloži pisavo, ki je lažja za branje za osebe z disleksijo.