JUTRO V TABORU
CERKEV SV. JURIJA
TABOR S PTIČJE PERSPEKTIVE - P. STROUHAL
VZPETINE NAD TABOROM - U. LEDINEK
SONCE ZLATI SPODNJO KAPLO
POGLED IZ OJSTRIŠKE VASI
STRAŽARJI KRVAVICE IN ČEMŠENIŠKE PLANINE
TRAVNIKI OJSTRIŠKE VASI
OBČINA TABOR
.. prav lepa je šentjurska fara, še lepši je šentjurski zvon ..
21. oktober 2020
Ana
Nalezimo se dobrih navad

Zaradi aktualnega stanje v zvezi s poslabšano epidemološko situacijo v Sloveniji med državljane širimo kampanjo »Nalezimo se dobrih navad«, ki smo jo pripravili na Ministrstvu za zdravje v sodelovanju z Nacionalnim inštitutom za javno zdravje. Z njo ozaveščamo, da lahko z upoštevanjem pravil stroke (umivanje rok, nošenje maske in vzdrževanje distance ter tudi z uporabo aplikacije #ostanizdrav) pred širjenjem novega koronavirusa zaščitimo sebe in s tem tudi druge. Upamo, da bodo ta priporočila postala dobre navade vseh nas.
Spletno stran na povezavi https://www.gov.si/teme/kampanja-covid-19-nalezimo-se-dobrih-navad/ sproti dopolnjujemo. Na Youtube kanalu Ministrstva za zdravje pa smo objavili filmčka, ki se vrtita na socialnih omrežjih in na televizijah. Dostopna sta na: https://youtu.be/rIQT2nsH9hA in https://youtu.be/0Jme2PfuwWQ
Uradna spletna stran kampanje živi na naslovu www.dobre.navade.si, spremljate nas lahko tudi na FB ministrstva za zdravje. Priporočamo tudi ogled higienskih navodil NIJZ https://www.nijz.si/sl/sproscanje-ukrepov-covid-19.
Higienski ukrepi proti koronavirusu
Najbolj preprosti ukrepi so pri preprečevanju virusa zelo učinkoviti, če se jih le dosledno držimo. Pazimo na redno uporabo maske na javnih površinah, poskušamo se ne dotikati obraza, bolj pogosto si umivajmo roke, če pa to ni možno, si jih razkužimo, ohranjamo varno razdaljo, kašljamo in kihamo v rokav ter ostanemo doma, ko se ne počutimo dobro in imamo vročino.
 Ministrstvo za zdravje

Vmesnik
Prilagodite vmesnik, da bo lažja uporaba za različne pogoje.
To upodablja dokument v visokokontrastnem načinu.
S tem se dokument prikaže kot bel na črnem
To lahko pomaga tistim, ki imajo težave pri obdelavi hitrih premikov zaslona.
To naloži pisavo, ki je lažja za branje za osebe z disleksijo.