JUTRO V TABORU
CERKEV SV. JURIJA
TABOR S PTIČJE PERSPEKTIVE - P. STROUHAL
VZPETINE NAD TABOROM - U. LEDINEK
SONCE ZLATI SPODNJO KAPLO
POGLED IZ OJSTRIŠKE VASI
STRAŽARJI KRVAVICE IN ČEMŠENIŠKE PLANINE
TRAVNIKI OJSTRIŠKE VASI
OBČINA TABOR
.. prav lepa je šentjurska fara, še lepši je šentjurski zvon ..

Poslovno

03. februar 2023
Ana
ABC podjetništva

SPOT svetovanje Savinjska organizira usposabljanje ABC podjetništva 2023, ki  je namenjeno vsem podjetnicam in podjetnikom začetnikom ter potencialnim podjetnikom in podjetnicam, saj je namen opolnomočiti vse podjetnike začetnike s strokovnimi vsebinami na začetku podjetniške poti s posebnim poudarkom na podjetnicah začetnicah.

 

Več v priloženem vabilu.

01. februar 2022
Saša Zidanšek Obreza
VAVČER ZA DIGITALNI MARKETING PONOVNO NA VOLJO

Slovenski podjetniški sklad (v nadaljevanju Sklad) je  28.01.2022, ponovno objavil Javni poziv Vavčer za digitalni marketing iz sredstev ReactEU. Vavčer bodo lahko koristila mikro, mala in srednje velika podjetja, ki so organizirana kot d.o.o., s.p., zadruge ali socialna podjetja, ki so se preoblikovala po Zakonu o socialnem podjetništvu in opravljajo gospodarske dejavnosti. Za prijavitelje bo na voljo 3,3 mio EUR.

07. oktober 2021
Saša Zidanšek Obreza
OBČINA TABOR PODPISALA PISMO O NAMERI ZA VKLJUČITEV V PROJEKT "REGIJSKA ŠTIPENDIJSKA SHEMA - SAVINJSKA STATISTIČNA REGIJA 2021/2022"

V mesecu oktobru 2021 je na pobudo Razvojne agencije Savinjske regije d.o.o (RASR) Občina Tabor,  kakor že vrsto let doslej,  podpisala Pismo o nameri za vključitev v projekt »Regijska štipendijska shema – Savinjska statistična regija 2021/2022. Projekt je državna razvojna naloga na regionalni ravni, ki ga skladno z zakonodajo izvaja RASR.

06. september 2021
Saša Zidanšek Obreza
VAVČER ZA DIGITALNI MARKETING PONOVNO NA VOLJO

Podjetniki POZOR! Težko pričakovana subvencija - Vavčer za digitalni marketing ponovno na voljo

Slovenski podjetniški sklad (v nadaljevanju Sklad) je 27. 8. 2021, ponovno odprl Javni poziv Vavčer za digitalni marketing. Vavčer bodo lahko koristila mikro, mala in srednje velika podjetja, ki so organizirana kot d.o.o., s.p. ali zadruge.

Na voljo bo nekaj več kot 0,9 mio EUR. Nepovratne spodbude, ki jih Sklad dodatno razpisuje so preostanek sredstev, ki so ostale neporabljene, zaradi odstopov od pogodb oz. neizvedenih aktivnosti iz prve polovice leta.

06. september 2021
Saša Zidanšek Obreza
BREZPLAČNE VSTOPNICE ZA 53. MEDNARODNI OBRTNI SEJEM 2021

Člani Zbornice zasebnega gospodarstva lahko za ogled prvega dne 53. MOS v Celju, torej za sredo, 15. 9. 2021, v tajništvu zbornice (vsak dan v času uradnih ur) prejmete brezplačno vstopnico.

Več o nastopu OZS na letošnjem MOS lahko preberete na https://bit.ly/388iqbz.

08. junij 2021
Saša Zidanšek Obreza
BREZPLAČNA SPLETNA DELAVNICA "ČE ME OBIŠČE INŠPEKTOR"

SPOT svetovanje Savinjska vas vabi na brezplačno spletno delavnico na temo ČE ME OBIŠČE INŠPEKTOR - pravilni odgovori podjetnikov na neprijetna vprašanja informacijskega pooblaščenca, tržnega in delovnega inšpektorja, ki bo v sredo, 9. junija 2021 med 9.00 in 10:45 uro.

Več v prilogi!

21. maj 2021
Saša Zidanšek Obreza
OBJAVLJEN JAVNI RAZPIS ZA PROSTO DELOVNO MESTO "DIREKTOR/ICA MEDOBČINSKE SPLOŠNE KNJIŽNICE ŽALEC"

Razpisano je prosto delovno mesto "Direktor Medobčinske splošne knjižnice Žalec (m/ž)". Kandidat mora imeti 7. raven družboslovne smeri, opravljeni bibliotekarski strokovni izpit, 5 let vodstvenih delovnih izkušenj, znanje enega svetovnega jezika, poznavanje dejavnosti s področja kulture, predvsem knjižnične dejavnosti.

19. februar 2021
Saša Zidanšek Obreza
SLOVENSKI PODJETNIŠKI SKLAD PONOVNO ODPRL VAVČERJE

Slovenski podjetniški sklad je ponovno odprl VAVČERJE – enostavne spodbude malih vrednosti za MSP. Vavčerje bodo lahko koristila mikro, mala in srednje velika podjetja (organizirana kot d.o.o., s.p. ali zadruge) za različne poslovne storitve.

25. januar 2021
Ana
IZOBRAŽEVANJE ABC PODJETNIŠTVA

SPOT svetovanje Savinjska organizira usposabljanje ABC podjetništva 2021, ki  je namenjeno vsem podjetnicam in podjetnikom začetnikom ter potencialnim podjetnikom in podjetnicam, saj je namen opolnomočiti vse podjetnike začetnike s strokovnimi vsebinami na začetku podjetniške poti s posebnim poudarkom na podjetnicah začetnicah.

20. julij 2020
Saša Zidanšek Obreza
INOVATOR LETA 2019

INFORMACIJA ZA JAVNOST ob slavnostni podelitvi nagrad in priznanj po medobčinskem razpisu »Inovator leta Spodnje Savinjske doline« za leto 2019

Strani

Vmesnik
Prilagodite vmesnik, da bo lažja uporaba za različne pogoje.
To upodablja dokument v visokokontrastnem načinu.
S tem se dokument prikaže kot bel na črnem
To lahko pomaga tistim, ki imajo težave pri obdelavi hitrih premikov zaslona.
To naloži pisavo, ki je lažja za branje za osebe z disleksijo.